Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

index_06
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Συνεχίζονται με επιτυχία τα τμήματα εξετάσεων αγροτών στην πιστοποίηση για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων, που υλοποιούνται από την Επιμορφωτική Κιλκίς στο Πολύκαστρο.

Άλλα δύο τμήματα εξετάσεων ολοκληρώθηκαν (στις 02 και 04/06/2015), στο πιστοποιημένο παράρτημα της Επιμορφωτικής Κιλκίς στο Πολύκαστρο, με απόλυτη επιτυχία.

Οι υποψήφιοι, αφού πρώτα δέχτηκαν τις κατευθύνσεις και σαφείς οδηγίες των στελεχών της Επιμορφωτικής για την ορθή διεκπεραίωση της διαδικασίας, συμμετείχαν ΕΠΙΤΥΧΩΣ στις εξετάσεις σε κλίμα μεγάλης ικανοποίησης και πολλών θετικών εντυπώσεων.

Οι εξετάσεις έγιναν αυτόματα μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας υπολογιστής ανά εξεταζόμενο, και τα θέματα λήφθηκαν ηλεκτρονικά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαφορετικά για κάθε εξεταζόμενο.

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και η συνεργασία και υποστήριξη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την όλη διοργάνωση και τη λήψη των ερωτήσεων της εξέτασης ήταν άψογη.

Καθοριστικής σημασίας ήταν ο άρτιος εξοπλισμός πληροφορικής και η υποδομή που διαθέτει η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ και στο Παράρτημά της στο Πολύκαστρο, και πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτεί το Υπουργείο και η ειδική εφαρμογή των εξετάσεων.

Το Πιστοποιητικό απονεμήθηκε στους επιτυχόντες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ είναι φορέας κατάρτισης και εξεταστικό κέντρο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με πιστοποιημένες δομές και στο Δήμο Κιλκίς και στο Δήμο Παιονίας.

Να θυμίσουμε ότι από 26 Νοεμβρίου 2015 η πώληση γεωργικών φαρμάκων εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση περιορίζεται στα πρόσωπα που διαθέτουν το πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει συνεχώς:
  • προγράμματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης και
  • εξετάσεις πιστοποίησης
σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για κατάρτιση ή/και εξέταση.

Πληροφορίες:
Κιλκίς: Δοϊράνης 56, Τηλ/Fax : 23410 28705 – 29690, 23411 02185

Πολύκαστρο: Εθν. Αμύνης 37 (Ακρίτες Πόντου), Τηλ : 23430 97340

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου