Powered By Blogger

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

1Ο ΤΜΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ το 1Ο τμήμα εξετάσεων αγροτών στην πιστοποίηση για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός φορέας κατάρτισης και το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στο Νομό, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι υποψήφιοι, αφού πρώτα συμμετείχαν σε οργανωμένο πρόγραμμα κατάρτισης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης, διάρκειας 10 ωρών, σημείωσαν 100% επιτυχία στις εξετάσεις.

Οι εξετάσεις έγιναν αυτόματα μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας υπολογιστής ανά εξεταζόμενο, και τα θέματα λήφθηκαν ηλεκτρονικά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαφορετικά για κάθε εξεταζόμενο.

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και η συνεργασία και υποστήριξη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την όλη διοργάνωση και τη λήψη των ερωτήσεων της εξέτασης ήταν άψογη.

Καθοριστικής σημασίας ήταν ο άρτιος εξοπλισμός πληροφορικής και η υποδομή που διαθέτει η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ και πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτεί το Υπουργείο και η ειδική εφαρμογή των εξετάσεων.

Το Πιστοποιητικό απονεμήθηκε στους επιτυχόντες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, σε κλίμα μεγάλης ικανοποίησης και πολλών θετικών εντυπώσεων.

Να θυμίσουμε ότι από 26 Νοεμβρίου 2015 η πώληση γεωργικών φαρμάκων εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση περιορίζεται στα πρόσωπα που διαθέτουν το πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει συνεχώς:
  • προγράμματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης και
  • εξετάσεις πιστοποίησης
σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για κατάρτιση ή/και εξέταση.

Πληροφορίες:
Κιλκίς: Δοϊράνης 56, Τηλ/Fax : 23410 28705 – 29690, 23411 02185
Πολύκαστρο: Εθν. Αμύνης 37 (Ακρίτες Πόντου), Τηλ : 23430 97340


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου