Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2015Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου, καθώς και άλλες Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, που αναλαμβάνει από φέτος, 2015, τη διεξαγωγή της καλοκαιρινής εκστρατείας προώθησης της ανάγνωσης και δημιουργικότητας, με το Future Library και την αρωγή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, διοργανώνουν καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας με θέμα «Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη…..».

Αν έχετε ελεύθερο χρόνο, αγαπάτε τα παιδιά, σας αρέσει να προσφέρετε, αυτό το καλοκαίρι γίνετε εθελοντές για την υλοποίηση της καλοκαιρινής εκστρατείας. Περιμένουμε ενθουσιώδεις και δημιουργικούς εθελοντές να προσφέρουν την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητες τους.

Διοχετεύστε τη φαντασία, τις ικανότητες και το κέφι σας στη Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου ώστε να γίνει καταφύγιο δημιουργικότητας και μάθησης.

Την αίτηση εθελοντισμού (έως 10 Ιουνίου 2015) και σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη Βιβλιοθήκη (Παλαιολόγου 3 - Πολύκαστρο, τηλ. 2343024166)


www.municipalityofpaionia.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου