Powered By Blogger

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Σύμφωνο Αδελφοποίησης Επιμελητηρίων Κιλκίς και Σμύρνης



Οι στενές σχέσεις, συνεργασίας των δύο Επιμελητηρίων Σμύρνης και Κιλκίς ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες και κορυφώθηκαν στην πρόσφατη 3η συνάντηση Ελλάδος – Τουρκίας και σε διακυβερνητικό επίπεδο, παρουσία πολυπληθών κλιμακίων των δύο χωρών και των πρωθυπουργών τους.
Σε αυτή τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Σμύρνης Εκρέμ Ντεμιρτάς έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεργασία όχι μόνο οικονόμο-επιχειρηματικής αλλά και πολιτισμικής μεταξύ των δύο περιοχών που συνδέονται με πλείστους δεσμούς αιώνων, και απεύθυνε προς τον ομόλογο του Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη επίσημα πρόταση Αδελφοποίησης των δύο φορέων, η οποία έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση.
Την Πέμπτη λοιπόν 3 Απριλίου 2015 θα γίνει στη Σμύρνη η Αδελφοποίηση του τοπικού Επιμελητηρίου με το αντίστοιχο Επιμελητήριο του Κιλκίς.

Με αυτή την ενέργεια οι δύο φορείς θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν προς όφελος των μελών τους τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών τους με γνώμονες την:
Ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων,
Ανάπτυξη οικονομικών σχέσεων σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας,
Δρομολόγηση συνεργασιών και κοινών επενδυτικών πρωτοβουλιών.

Το Σύμφωνο Αδελφοποίησης των δύο φορέων είναι το επιστέγασμα μιας νέας σχέσης αναγνώρισης και συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε με μεγάλη αισιοδοξία και αναμένεται να συνεχιστεί με λαμπρές προοπτικές.


http://www.ccikilkis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου