Powered By Blogger

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Διαγωνισμός της Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς για την προμήθεια ‘’ Φωτοτυπικού χαρτιού – Αναλώσιμων υπολογιστών και φωτοτυπικών ( τόνερ – μελανάκια ) - Γραφικής ύλης’’



Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς’’ 
Διακηρύσσει:
Πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη «χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των ειδών της κάθε ομάδας» και σύμφωνα με τον Ν. 11389/93 ΕΚΠΟΤΑ, για την προμήθεια ‘’ Φωτοτυπικό χαρτί – Αναλώσιμα υπολογιστών και φωτοτυπικών ( τόνερ – μελανάκια ) - Γραφικής ύλης’’ έτους 2015 για τις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς, συνολικού προϋπολογισμού 52.890,00 Ευρώ με το Φ.Π.Α.
Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας κατά Ομάδα έχει ως εξής:
ΟΜΑΔΑ Α’: Φωτοτυπικό χαρτί, Καθαρή αξία 11.000,00 € ,Φ.Π.Α ( 23%) 2.530,00 € , Σύνολο 13.530,00 €
ΟΜΑΔΑ Β’: Αναλώσιμα εκτυπωτών και φωτοτυπικών ( τόνερ – μελανάκια ), Καθαρή αξία 20.000,00 € ,Φ.Π.Α ( 23%) 4.600,00 € , Σύνολο 24.600,00 €
ΟΜΑΔΑ Γ’: : Γραφική ύλη, Καθαρή αξία 12.000,00 € ,Φ.Π.Α ( 23%) 2.760,00 € , Σύνολο 14.760,00 €
Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 16 Μαρτίου 2015, ημέρα Δευτέρα στα γραφεία του Δήμου Κιλκίς, Γ. Καπέτα 17, με ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών την 10:00 π.μ
Οι προσφορές θα επιδοθούν στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού είτε προς το σύνολο των ομάδων είτε ως προς τις επιμέρους ομάδες.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στην αναλυτική διακήρυξη σύμφωνα και με τον ΕΚΠΟΤΑ (Ν. 11389/93) ήτοι της υπ. Αριθμ. 53 / 2014 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Κάθε προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά εκτός από τα δικαιολογητικά και από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το 2% επί του προϋπολογισμού με το ΦΠΑ, και συγκεκριμένα ποσού 220,00 € για την ΟΜΑΔΑ Α’, ποσού 400,00 € για την ΟΜΑΔΑ Β’, ποσού 240,00 € για την ΟΜΑΔΑ Γ’ και ποσού 860,00 € για το σύνολο των ΟΜΑΔΩΝ, σε γραμμάτιο του Τ.Π.Δ. ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας και ισχύος όσο και οι προσφορές.

Κριτήριο για την αξιολόγηση των προσφορών και κατακύρωση της προμήθειας, θα είναι η χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των ειδών της κάθε ομάδας.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν:
α) Έλληνες πολίτες γραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο.
β) Αλλοδαποί που κατοικούν και ασκούν επάγγελμα στην Ελλάδα.
γ) Νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά με έδρα την Ελλάδα.
δ) Συνεταιρισμοί.
ε) Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά κι έχουν συγκροτημένη επιχείρηση στα όρια του Δήμου Κιλκίς.
Οι προσφορές αποστέλλονται στην υπηρεσία μέχρι την προηγούμενη διενέργειας του διαγωνισμού έως στις 14.00 μ.μ. ή παραδίδονται αυτοπροσώπως/ιδιοχείρως την ημέρα του διαγωνισμού.

Μετά το πέρας της ώρας λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών.
Όλες οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προμηθευτές τους από την ημέρα του διαγωνισμού και για όλο το υπόλοιπο διάστημα από την διενέργεια του διαγωνισμού και ως την λήξη της σύμβασης.

Υπάρχει η δυνατότητα παράτασης κατά ένα τρίμηνο, εφ' όσον δεν έχει υπερβεί το αρχικό ποσό της σύμβασης.
Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν από την Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού. Σε αυτές θα αναγράφεται η κατά είδος προσφερόμενη τιμή.
Ο προμηθευτής στον οποίο θα κατακυρωθεί η προμήθεια, υποχρεούται να προσέλθει μέσα σε δέκα (10) μέρες από την κοινοποίηση της ανακοίνωσης για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης προσκομίζοντας και την προβλεπόμενη εγγύηση καλής εκτέλεσης αυτής.

Η διάρκεια ισχύος της σύμβασης ορίζεται σε ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής.
Η προμήθεια χρηματοδοτείται από έσοδα της Σχολικής Επιτροπής.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, καθώς και στο τηλ. 2341352143 και να λαμβάνουν το σχετικό Τεύχος Δημοπράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου