Powered By Blogger

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Συμμετοχή με περίπτερο στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Κιλκίς», 25-28/6/2015



Προς: Επιχειρήσεις/Εκθέτες

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση του τρίτου κατά σειρά Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας και τον περιβάλλοντα χώρο.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 25 έως και την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Κιλκίς - Παιονίας, καθώς και το Επιμελητήριο Κιλκίς.


Στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα. Να αποτελέσει ακόμη για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες - καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες!

Το Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα προηγούμενα φεστιβάλ, κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προβολής και προώθησης ποιοτικών-τοπικών προϊόντων, σας καλούμε να συμμετάσχετε με περίπτερο σε αυτή τη διοργάνωση, για να προβάλετε και να διαθέσετε τα προϊόντα σας τόσο στους καταναλωτές όσο και στους εμπορικούς επισκέπτες και τους εκπροσώπους δικτύων διανομών που θα το επισκεφθούν.

Το φεστιβάλ θα λειτουργήσει την Πέμπτη 25/6 από τις 17:00 έως τις 23:00, την
Παρασκευή - το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11:00 έως και τις 23:00.


Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις υπηρεσίες και τη σελίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου