Powered By Blogger

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Οι λαθρομετανάστες, μας χρειάζονται

00000000000aakoιoiiiiiiii

Γνωρίζουμε όλοι μας, μετά και τις τελευταίες τηλεοπτικές εκπομπές, ότι μεγάλο πλήθος λαθρομεταναστών διέρχονται από την περιοχή μας με προορισμό τις  χώρες της Ευρώπης. Οι περισσότεροι εξ αυτών,  καταλήγουν να διαμένουν σε πρόχειρα αυτοσχέδια παραπήγματα από καλάμια παραπλεύρως του Αξιού ποταμού στα σύνορα με τα Σκόπια.  Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα επιδεινώνει τα προβλήματα που ήδη έχουν. Θεωρούμε ότι μπορούμε να τους βοηθήσουμε, προσφέροντάς τους 2, 3 πράγματα που έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει την ημέρα της διανομής στο Πολύκαστρο και στο Κιλκίς: κάλτσες, φανέλες , εσώρουχα ή και οποιοδήποτε άλλο ρούχο δεν το χρειάζεται καθώς και σαπούνια και οδοντόκρεμες.
Η πρόσκλησή μας απευθύνεται σε όλους είτε θα έρθετε να παραλάβετε κάποιον προϊόν είτε όχι.
Παρακαλούμε διαδώστε το!

Υγ.
Σε όσους σπεύσουν να μας πουν μα καλά ενδιαφέρεστε για τους λαθρομετανάστες και όχι για τα δικά μας παιδιά που πεινάνε.  Σας πληροφορούμε ότι εδώ και 3 χρόνια δράσεων, το 2% των πωλήσεων των παραγωγών, πάντα σε τρόφιμα και σε άλλα είδη που έχουν διατεθεί, πηγαίνει σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Απλώς εμάς δεν θα μας δείτε ποτέ να βγάζουμε φωτογραφίες και να το διαλαλούμε…
Φιλικά,
Εθελοντική Ομάδα Παιονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου