Powered By Blogger

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Διαγωνισμος του Δήμου Παιονίας



Δημόσιος Διεθνής ανοικτός διαγωνισμός με κλειστές προσφορές και σύμφωνα με την Απόφαση 11389/1993 (ΕΚΠΟΤΑ) του Υπουργείου Εσωτερικών για την ανάδειξη προμηθευτή:

Για την προμήθεια Καυσίμων κίνησης, θέρμανσης & λιπαντικών για το έτος 2015 και για την
κάλυψη των αναγκών του Δήμου Παιονίας, του Ν.Π.Δ.Δ. αυτού, της Κοινωφελούς Επιχείρησης, της Δ.Ε.Υ.Α.Π και των Σχολικών Επιτροπών Ά Βάθμιας & 'Β Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παιονίας.
Χρόνος και τόπος διενέργειας Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Δήμου Παιονίας, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου αρ. 75, στις 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 11.00 (λήξη παράδοσης προσφορών).

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται σε 812.038,21 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%.
με κριτήριο κατακύρωσης :
α) για τα καύσιμα το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της εκάστοτε διαμορφούμενης μέσης λιανικής τιμής πώλησης κατά την ημέρα παράδοσης του είδους στο νομό Κιλκίς, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 41-45 της αριθμ. 11389/1993 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και

β) για τα λιπαντικά την χαμηλότερη τιμή.
Κάθε διαγωνιζόμενος έχει την δυνατότητα υποβολής προσφοράς για όλο το Δήμο Παιονίας ή χωριστά για το Δήμο, το Νομικό Πρόσωπο, τη Κοινωφελή Επιχείρηση, τη ΔΕΥΑΠ και τις Σχολικές Επιτροπές Α'Βάθμιας & Β'Βάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις αντίστοιχες ποσότητες των ειδών (καυσίμων & λιπαντικών) που απεικονίζονται στους πίνακες του προϋπολογισμού της αναλυτικής διακήρυξης.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα υποβολής προσφοράς για μέρος ή για το σύνολο των ζητουμένων υλικών του προϋπολογισμού.

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ανέρχεται σε 5%, του προϋπολογισμού με ΦΠΑ 23%.
H περίληψη και η αναλυτική διακήρυξη του διαγωνισμού θα διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Δήμουwww.municipalityofpaionia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Δήμου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες καθώς και στα τηλ. 23433 50137, 23433 50169, και Φαξ: 23433 50169.

                                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου