Powered By Blogger

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) , ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών της Μεσογείου (AFAEMME) και Σύνδεσμος των Μεσογειακών Εμπορικών & Βιομηχανικών Επιμελητηρίων (ASCAME)
Διοργανώνουν: την Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (Female Entrepreneurial Week) στις 11-14 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel, Θεσσαλονίκη.
Στο οποίο θα συμμετέχουν γυναίκες επιχειρηματίες από 34 χώρες, Ισραήλ, Ελλάδα, Κροατία, Αλβανία, Αλγερία, Κύπρος, Γαλλία, Αίγυπτος, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βρετανία, Ιορδανία, Ισπανία, Ιταλία, Λίβανο, Λιβύη, Μάλτα, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Παλαιστίνη, Πορτογαλία, Πριγκιπάτο του Μονακό, Σλοβενία, Παλαιστίνη, Πορτογαλία, Συρία, Τουρκία, Τυνησία, FYROM, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Τσεχία, Ιράν και Γερμανία.

Το συνέδριο οραματίζεται να δημιουργήσει ένα ενιαίο δίκτυο γυναικείας επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή γυναικών από το χώρο της Μεσογείου και των Βαλκανίων. Στηρίζοντας πάνω απ' όλα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, ο Σ.Ε.Γ.Ε., προσπαθεί να φέρει σε επαφή γυναίκες επιχειρηματίες από διαφορετικές περιοχές. Στόχος μας είναι, μέσα από το συγκεκριμένο συνέδριο, να δημιουργηθούν ισχυροί δεσμοί και νέες συνεργασίες όχι μόνο ανάμεσα στις γυναίκες επιχειρηματίες, αλλά και ανάμεσα στις γυναικείες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στις υπό συζήτηση περιοχές.

Το πολυσυνέδριο Female Entrepreneurial Week απευθύνεται σε επιχειρήσεις και φορείς που έχουν ως στόχο να δραστηριοποιηθούν στις συγκεκριμένες χώρες.

Στόχος του Σ.Ε.Γ.Ε. είναι να η προώθηση των ελληνικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν συνεργασίες μέσω των B2B meeting, να δικτυωθούν με άλλες επιχειρήσεις από τις παραπάνω χώρες και που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους και υπηρεσίες.

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου θα είναι στα Αγγλικά.
Η σελίδα του συνεδρίου είναι: http://female-entrepreneurial-week.weebly.com

http://www.thousandnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου