Powered By Blogger

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Διαγωνισμός Φρουράς Πολυκάστρου και Γιαννιτσών για την ανάδειξη προμηθευτή κρεάτων

Ανακοινώνεται ότι την 25 Νοε 14, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί Ανοιχτός Διαγωνισμός, με ενσφράγιστες έγγραφες προσφορές στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Πολυκάστρου, με κριτήριο, τη χαμηλότερη τιμή κάθε προϊόντος που θα ισχύει την ημέρα υποβολής των προσφορών, για την ανάδειξη προμηθευτή κρεάτων για ένα έτος, στις Μονάδες - Ανεξ Υπομονάδες της Φρουράς Πολυκάστρου και Γιαννιτσών.
Σε ενδεχόμενη αναβολή ή μη κατακύρωση του διαγωνισμού, ορίζεται εναλλακτική η 02 Δεκ 14, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Πολυκάστρου.
Κατάθεση φακέλου συμμετοχής στο διαγωνισμό (με την οικονομική προσφορά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά), με τη διαδικασία που προβλέπεται από τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του εν λόγω διαγωνισμού στην 33 Μ/Κ ΤΑΞ/40 ΕΓ Στρατόπεδο «ΑΛΕΣΤΑ ΛΟΥΚΑ» Πολύκαστρο, ΣΤΓ 1005, μέχρι 24 Νοε 14 και ώρα 15:00. Έλεγχος των δικαιολογητικών και αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς την 25 Νοε 14 και ώρα 11:00 στη ΛΑΦ Πολυκάστρου.
Οι ποσότητες των συγκεκριμένων ειδών δε δύναται να υπολογιστούν με ακρίβεια καθόσον εξαρτώνται από λόγους μη δυνάμενους να προβλεφθούν μελλοντικά όπως ζήτηση προϊόντων, ανάγκες Μονάδων κλπ. Η ετήσια εκτιμώμενη δαπάνη με Φ.Π.Α. ανέρχεται σε πενήντα πέντε χιλιάδες (55.000,00 ) ευρώ, περίπου.
Οι γενικοί και ειδικοί όροι της διακήρυξης του διαγωνισμού, οι προδιαγραφές των ειδών και λοιπές πληροφορίες, θα δίνονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από την 33 Μ/Κ ΤΑΞ/4Ο ΕΓ (Στρατόπεδο «ΑΛΕΣΤΑ ΛΟΥΚΑ» Πολύκαστρο νομού Κιλκίς). Πληριοφορίες στο τηλέφωνο 2343053206 [Λγος (ΕΜ) Κωνσταντίνος Χ Ιωαννίδης].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου