Powered By Blogger

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝΕΡ Η/Υ , ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Η/Υ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΞ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝΕΡ Η/Υ , ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Η/Υ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΞ
Η Σχολική Επιτροπή διενεργεί διαπραγμάτευση για την προμήθεια Εξαρτημάτων – Ανταλλακτικών Η/Υ, περιφερειακών και ΦΑΞ καθώς και χαρτικών υλών και γραφικής ύλης στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Παιονίας για το οικονομικό έτος 2016.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δώσουν το ποσοστό έκπτωσης που θα προσφέρουν τα προϊόντα τους όπως και να δώσουν κάποιες ενδεικτικές τιμές μετά την έκπτωση συν το ΦΠΑ συμπληρώνοντας τον πίνακα σε κάποια συγκεκριμένα προϊόντα που χρειάστηκαν τα σχολεία στη διάρκεια της περσινής χρονιάς.
Η επιτροπή όρισε ως καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος την Δευτέρα 21/12/2015 και ωρα 13:45.
Οι προσφορές θα κατατίθενται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου (Παλαιολόγου 3, Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου τηλ. 2343024166 και 6936625650 κ. Μπάρμπας) στην κ. Γιάγκου Αθανασία σε σφραγισμένο φάκελο. Οι φάκελοι των προσφορών θα ανοιχτούν την ίδια ημέρα στις 14:00 από την επιτροπή ορισμένη από τη Σχολική Επιτροπή.
Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν ξύσματα, σβησίματα, προσθήκες, διορθώσεις.

Τον πίνακα μπορείτε να τον προμηθευτείτε από το γραφείο του  Εμπορικού Συλλόγου της Γουμένισσας που βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου